Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със 145 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И нова вилка да вземеш пак ще трака, нещата вървят в комплект. Хубав съединител е задължителен,а след това ремонта на вилката,но само с гола заварка и след това дупчене няма пак да стане. За да се увериш си хвани вилката при работещ двигател и виш резултата. Във всяка професия има винаги някви таини,така че ме разбери че не казвам всичко,ти сам си се уверил в това.Според мен мнения в форума се дават с цел Помощ на някой който има нужда,а не да си чешаме езиците с някакви предположения. Колко съединителя смени за да знаеш???
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Два съединтела съм сменил ,като втория го прецаках .Знам и за малката ти тайна .И са ми кажи как подведох човека като му спестих 40лв за нова вилка и пак да му трака
      Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
        Два съединтела съм сменил ,като втория го прецаках .Знам и за малката ти тайна .И са ми кажи как подведох човека като му спестих 40лв за нова вилка и пак да му трака
        За `единия знам: където ти и 10 (десет) твои приятели го сменяхте 14 дни (две седмици) и после ти го смених аз за половин ден! С тебе се познаваме и мисля че няма да ми се сърдиш; но не давай мнения непрекъсното.за нешта които си чул не до чул; разбрал не до разбрал. Просто дразни!!
        0899832271 Сашо

Comment

мерси много за информациата но за 35-40лв по добре да си взема нова тои и маистор да го навариава пак ше ми седне сущото

Comment

имам още ниаколко вупроса? аз вече казах че карам алфа от 1мес. , а боксер за прув пут нормално ли е 1.4i 90кониа да гори 12/100км грацко при спокоино каране, и да работи с 3000 оборота на 5та при 90км/х сущо така имам луфт на скоросниа лост дори когато е на скорост и то доста голиам това мойе ли да е от скорустна кутиа или просто лоста

Comment

Първоначално публикувано от petza145
              имам още ниаколко вупроса? аз вече казах че карам алфа от 1мес. , а боксер за прув пут нормално ли е 1.4i 90кониа да гори 12/100км грацко при спокоино каране, и да работи с 3000 оборота на 5та при 90км/х сущо така имам луфт на скоросниа лост дори когато е на скорост и то доста голиам това мойе ли да е от скорустна кутиа или просто лоста
              Разхода е напълно нормален а за лоста трябва да се погледне защото може да са доста неща едното от които изисква ремонт със сваляне на кутията/аз вече го преживях/ако не може да е от жилата
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Като за начало свали барчето, лоста го държи една планка с четири болта които се саморазвиват по някога и ги стегни ако има нужда. По лошия вариант Мури го спомена,но не се притеснявай ремонта не е сложен и скъп.
                0899832271 Сашо

Comment

мерси много ще проверя za plankata, смятам да си слога газ ама незнам как ще се отрази на работата на boxera, кво ще кажете вие

Comment

мерси много ще проверя za plankata, смятам да си слога газ ама незнам как ще се отрази на работата на boxera, кво ще кажете вие
                    с обикновенна газова зле, с газов инжекцион по малко зле
                    Зависи от майстора
                    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                      Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                      и споредд мене е от лагера - сега и аз имам такъв проблем и трябва да сменям съединителя - дайте идея - каква марка да сложа и колко пари4ки е той ?
                      Вземи си съединител Валео ако намериш/не се лъжи да взимаш ефтин /и вилката или я смени или ремонтирай оригиналната,според Боби и Сашо е по-добрия вариянт ремонта на оригиналната-моята я направиха.Ремонта се състои в наваряване на мястото на износване на отвора където се захваща самата вилка и после се пробива дупка достатъчна за поставянето на вилката-демек се наварява докато се възвърне оригиналния размер на отвора

Успех
                      Аааа такива ремонти - не иска - предпочитам нов , само че тука в сливен е 400 и лв и малко ще се наложи да карам със стария
                      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

[quote=Sergey_gigov]
                        Първоначално публикувано от "Sergey_gigov":2o53pogl
                        и споредд мене е от лагера - сега и аз имам такъв проблем и трябва да сменям съединителя - дайте идея - каква марка да сложа и колко пари4ки е той ?
                        Вземи си съединител Валео ако намериш/не се лъжи да взимаш ефтин /и вилката или я смени или ремонтирай оригиналната,според Боби и Сашо е по-добрия вариянт ремонта на оригиналната-моята я направиха.Ремонта се състои в наваряване на мястото на износване на отвора където се захваща самата вилка и после се пробива дупка достатъчна за поставянето на вилката-демек се наварява докато се възвърне оригиналния размер на отвора

Успех
                        Аааа такива ремонти - не иска - предпочитам нов , само че тука в сливен е 400 и лв и малко ще се наложи да карам със стария [/quote:2o53pogl]

Ооо нали ми имаш телефона
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

[quote=Bobo]
                          Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                          Първоначално публикувано от "Sergey_gigov":2fqcgp6h

Успех
                          Аааа такива ремонти - не иска - предпочитам нов , само че тука в сливен е 400 и лв и малко ще се наложи да карам със стария
                          Ооо нали ми имаш телефона [/quote:2fqcgp6h]

имам го бате - и много скоро ще видиме какво ще направиме по боксера- в тебе ми е надеждата
                          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

абе пичове до колкото разбрах на жилката има дупка която се изнася а ако се мине по ръбожете на тая дупка със силикон няма ли да спре тракането???
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                              абе пичове до колкото разбрах на жилката има дупка която се изнася а ако се мине по ръбожете на тая дупка със силикон няма ли да спре тракането???
                              Не според мен защото не трака само от самата вилка ами и от там където се съедняват с лагера за което вече е виновен и лагера
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                                Дабе,може и вазелин да сложиш сигорно ще спре да трака??
                                0899832271 Сашо

Comment

Working...
                                X